93 663 72 27 / 691 57 03 25
Lunes a viernes de 8:00h a 19:00h
 
 

LA TEVA LLAR

La casa és l'espai on hi passem més hores. Es calcula que passem més del 50% del nostre temps a la nostra llar. Has pensat mai en la teva llar com un espai de salut i benestar?
Volem donar respostes concretes a la realitat de la teva família i salut ambiental. Projectem tenint en compte les teves idees i necessitats econòmiques. Contruïm i reformem perquè la teva llar sigui el lloc idoni per a tu i la teva família. Una llar càlida i saludable.
 

PROYECTOS DESTACADOS

 
RS10
Vivienda unifamiliar (en construcció -2020). Premià de Dalt.
Estructura mixta steel-frame y hormigón. Fachadas ventiladas con acabado cerámico. Climatitzación con aerotérmica y suelo radiante. Sistema de ventilación forzada con recuperador de calor.

 
+
+
+
RS10 +
+
 
 
TP35
Edificio de usos mixtos (2018). Arenys de Munt.
Estructura metálica y prefabricados de hormigón. Fachadas ventiladas con acabado de panel de fibrocemento (Equitone) y hormigón (panel Omega Zeta).  ACS con aerotérmia y soporte de placa solar térmica. Sistema de ventilación forzada con recuperador de calor.

 
+
+
+
+
+
 
 
SAP1
2 viviendas pareadas (2010). Arenys de Munt.
Estructura de hormigón. Fachadas con revoque y aplacados de aluminio y petreos. ACS con placas solares térmicas. Calefacción con suelo radiants.

 
+
+
+
+
 
 
PAD1
Vivienda unifamiliar (2006). Arenys de Munt.


 
+
+
+